Verkkosivut ja
Verkkokaupat

Nykyään yritysten on lähes mahdotonta markkinoida itseään ilman verkkosivuja.

Verkkosivujen tehtävä on tuoda yritykselle näkyvyyttä, kertoa asiakkaille palveluista ja viestittää yrityksen arvoja, sekä positiivista kuvaa yrityksen brändistä.

Me autamme luomaan uskottavat verkkosivut tai verkkokaupat, jotka ovat näyttäviä, nopeita, myyviä, skaalautuvia ja hakukoneiden löydettävissä.

Hoidetaan yhdessä verkkosivusi kuntoon.

Referenssejä

Olemme luoneet vuosien varrella useita näyttäviä verkkosivuja ja verkkokauppoja. Alla muutamia esimerkkejä viimeisimmistä projekteistamme.

Laitetaanko verkkosivut rakenteille?

Rakennamme verkkosivut omien tarpeidesi ja budjetin mukaan. Luomme sivut kotimaiselle vakaalle, nopeus-optimoidulle ja tietoturvalliselle palvelimelle – näin varmistat, että sivusi toimivat 24/7.

Sivut jotka myy

Kun verkkosivujen näyttävä ulkoasu, nopeus ja tiedon helppo löydettävyys kohtaavat, myyntisi kasvaa.

Helposti päivitettävä

Word Pressillä rakennetut sivut ovat helposti itse päivitettäviä. Ymmärrettävällä lähiopastuksella ja kirjallisilla ohjeilla muokkaus onnistuu tottumattomaltakin.

Lisäosat

Lisäämällä harkittua dynaamisuutta sivuille helpotamme sekä asiakkaan että sinun toimintaa ja lisäämme sivujen kiinnostusta. Valmiiden lisäosien lisäksi rakennamme myös kustomoituja toiminnallisia lisäosia täydentämään verkkosivujasi.

Suunnittelemamme sivustot ovat:

  • Yksilöllisiä ja harkitusti rakennettuja
  • Nopeita
  • Hakukoneystävällisiä
  • Helppoja asiakkaan selata
  • Helppoja itse muokata